RendezvénycsarnokTamási Áron Művelődési KözpontMozi és TeleházSporttelep
PiacokCsobánc Művelődési HázKözponti oldalMűfüves Sportpálya ÖRÖKZÖLD Sportsziget
BemutatkozásSportszervezésÁltalános információkRendezvénynaptárRendezvényekVirtuális sétaSzolgáltatásokKépgalériaVendégkönyvReferenciák
 
 
 

Több százan a IV. Tapolca-Sümeg futóversenyen

Tapolca-Sümeg- 2011. április 27.-Több százan voltak jelen a tapolcai Köztársaság téren szerdán délután, amikor útjára indították a negyedik Tapolca – Sümeg futóversenyt.

A már hagyományosnak számító versenyt a két testvértelepülés az egymás közti kapcsolat ápolására, szorosabbá tételére alapozva hívta életre. Korábban csak váltóversenyként és főleg diákok számára írták ki a közel 18 kilométeres táv megtételét. A mostani versenyen általános- és középiskolások valamint felnőtt csapatok vettek részt. Sokan voltak, akik a váltóversenyen kívül egyéniben is megmérették magukat.

A versenyzőket Császár László polgármester köszöntötte. Örömét fejezte ki, hogy évről évre egyre több csapat vesz részt a megmérettetésen. A futók dolgát megkönnyíti, hogy az elmúlt években teljesen megújult a Tapolcát Sümeggel összekötő erdei út, - tette hozzá, de külön öröm, hogy a város-rehabilitációs pályázatnak köszönhetően megszépülhetett a tapolcai Köztársaság tér is, amely jelen formájában remek helyszíne a hasonlórendezvényeknek. Hozzátette, hogy a verseny rangját emeli, hogy az idei évben már a kistérség néhány települése is csatlakozott. Szigliget és Révfülöp is állított ki csapatokat a futóversenyre.

A köszöntő után kezdetét vette a verseny, amelyen a futók rendőri biztosítással tették meg a távot. A célba érkezőket Sümegen Rátosi Ferenc polgármester fogadta.

forrás: www.helyilapok.hu

 
Aranykapu kupa 2019

Versenykiírás

Sorsolás


X. Szilveszteri Malom-tó úszás

2019. december 31. 11.00, Tapolca, Malom-tó part

JELENTKEZÉS

Tovább>>
Kolbásztöltő verseny és Ifjúsági kolbásztöltő verseny 2019

Tovább>>
XI. Forraltbor-főző verseny 2019

Tovább>>
ARANYKAPU KUPA teremlabdarúgó torna 2019

Tovább>>
Álláspályázat

Részletekért kattints ide!


További hírek
 
Pannon Interaktív