RendezvénycsarnokTamási Áron Művelődési KözpontMozi és TeleházSporttelep
PiacokCsobánc Művelődési HázKözponti oldalMűfüves Sportpálya ÖRÖKZÖLD Sportsziget
BemutatkozásSportszervezésÁltalános információkRendezvénynaptárRendezvényekVirtuális sétaSzolgáltatásokKépgalériaVendégkönyvReferenciák
 
 
 

Több százan a IV. Tapolca-Sümeg futóversenyen

Tapolca-Sümeg- 2011. április 27.-Több százan voltak jelen a tapolcai Köztársaság téren szerdán délután, amikor útjára indították a negyedik Tapolca – Sümeg futóversenyt.

A már hagyományosnak számító versenyt a két testvértelepülés az egymás közti kapcsolat ápolására, szorosabbá tételére alapozva hívta életre. Korábban csak váltóversenyként és főleg diákok számára írták ki a közel 18 kilométeres táv megtételét. A mostani versenyen általános- és középiskolások valamint felnőtt csapatok vettek részt. Sokan voltak, akik a váltóversenyen kívül egyéniben is megmérették magukat.

A versenyzőket Császár László polgármester köszöntötte. Örömét fejezte ki, hogy évről évre egyre több csapat vesz részt a megmérettetésen. A futók dolgát megkönnyíti, hogy az elmúlt években teljesen megújult a Tapolcát Sümeggel összekötő erdei út, - tette hozzá, de külön öröm, hogy a város-rehabilitációs pályázatnak köszönhetően megszépülhetett a tapolcai Köztársaság tér is, amely jelen formájában remek helyszíne a hasonlórendezvényeknek. Hozzátette, hogy a verseny rangját emeli, hogy az idei évben már a kistérség néhány települése is csatlakozott. Szigliget és Révfülöp is állított ki csapatokat a futóversenyre.

A köszöntő után kezdetét vette a verseny, amelyen a futók rendőri biztosítással tették meg a távot. A célba érkezőket Sümegen Rátosi Ferenc polgármester fogadta.

forrás: www.helyilapok.hu

 
Hurrá! Úszni tanulok!

Úszásoktatás a Tapolcai Strandon

(8300 Tapolca, Strand út 1.)

Óvodás 7-12 éves gyermekek részére

Tovább>>
Politikai rendezvény szabályozás

Ügyvezetői rendelkezés ide kattintva letölthető!


III. Tapolca EXPO
Tovább>>
IX. Szilveszteri Malom-tó úszás

2018. december 31. 11.00, Tapolca, Malom-tó part

JELENTKEZÉS

Tovább>>
VII. Kolbásztöltő verseny és IV. Ifjúsági kolbásztöltő verseny

 2018. december 30-án, 9 órától  Év végi malackodás a Tóparton

Tovább>>
Szalay Gyöngyi Emlékfutás

VERSENYKIÍRÁS!

Tovább>>
További hírek
 
Pannon Interaktív